Een nieuw gezicht

 
Een nieuw gezicht
... en dat gezicht is van mij, Arianne de Ruiter, 42 jaar, geboren en getogen Friezin, woonachtig in Leeuwarden. Sinds kort ben ik als zelfstandig professional een aantal uren per week met veel plezier aan de slag voor het kringbestuur Zwolle/Flevo/Vechtdal, op het gebied van tekst, communicatie en organisatie.

Ik heb gestudeerd aan de RuG in Groningen, aan het Hoger Instituut voor Vertalers en Tolken in Antwerpen en daarna een paar maanden aan de Staatsuniversiteit van Moskou. Met mijn diploma Russisch, Engels en Deens op zak zocht ik vervolgens weer Friese grond onder m’n voeten. Na verschillende – veelal directie-ondersteunende – functies en inmiddels ook in het bezit van een communicatiediploma met bijbehorende ervaring, begon ik in 2014 voor mezelf. Vanuit mijn bedrijf Alfa Rho werk ik voor verschillende opdrachtgevers en doe ik waar ik blij van word en goed in ben: schrijven, communiceren, verbinden, organiseren.

Ik hoop met een aantal van u ook eens persoonlijk kennis te maken. Zie ik u op de algemene ledenvergadering van 14 april? Graag tot dan!

(Auteur: Arianne de Ruiter)