Even voorstellen: Alex Borsboom

 
Even voorstellen: Alex Borsboom
Spannend, maar ook heel leuk dat ik kandidaat ben als nieuw bestuurslid van het LHV-kringbestuur Zwolle/Flevo/Vechtdal. Onder voorbehoud van benoeming zal ik Lenneke van Montfort opvolgen en de regio Flevoland vertegenwoordigen in het bestuur.

Wie ben ik?
Mijn naam is Alex Borsboom, ik ben 51 jaar, woonachtig in Lelystad, getrouwd met Rachel en trotse vader van dochter Britt. Na mijn afstuderen in 1997 ben ik gaan werken bij de Koninklijke Marine. Hier heb ik veel verschillende delen van de wereld gezien in leuke, maar ook in minder fijne situaties.

In 2006 heb ik de huisartsenopleiding aan de VU afgerond. In 2010 kreeg ik de mogelijkheid om in Lelystad een praktijk over te nemen van een collega die met pensioen ging. Ik heb de marine toen verlaten en sindsdien geef ik mijn eigen praktijk met veel plezier vorm in een HOED.

Ik heb deelgenomen aan de vormgeving van het HAROP voor Flevoland, zit namens Lelystad in de Regioraad Flevoland van Medrie en in het Medrie-crisisteam.

En verder …
… doe ik in mijn vrijde tijd aan mountainbiken en fotografeer ik graag.

Op een goede samenwerking!
In deze roerige tijden, waarbij er steeds meer zorgtaken bij komen in de huisartsenpraktijen, vind ik het belangrijk dat ook de regio Flevoland goed geïnformeerd en ondersteund wordt vanuit de LHV. Ik hoop hieraan als bestuurslid een zinvolle bijdrage te kunnen leveren.