Even voorstellen: Janneke Rozeman

 
Even voorstellen: Janneke Rozeman
Deze zomer is mij gevraagd om vanaf dit najaar de waarnemend huisartsen in de regio Zwolle/Flevo/Vechtdal te vertegenwoordigen in het kringbestuur van de LHV.

Ik denk dat de waarnemers in de regio een belangrijke rol hebben als het gaat om goede en continue huisartsenzorg, en zet me er daarom graag voor in de waarnemers in onze regio een nog duidelijker stem te geven. In de rol van bestuurslid hoop ik ook een bijdrage te kunnen leveren aan alle nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen in een veranderend huisartsenland.

Ik ben geboren in Groningen, en heb daar ook mijn studie geneeskunde en de huisartsenopleiding doorlopen. Na ons vertrek uit Groningen zijn we in de regio Zwolle terechtgekomen, waar ik vanaf het begin van mijn huisartsencarrière (februari 2013) mijn waarnemingen verricht. Op dit moment werk ik alweer bijna twee jaar met veel plezier als vaste waarnemer in Huisartsenpraktijk de Linde in de Aa-landen. Hoewel nog niet actief op zoek, zou ik op termijn graag praktijkhouder worden in deze regio.

Verder ben ik  gelukkig  getrouwd en moeder van drie prachtige dochters van vijf jaar, drie jaar en tien maanden oud. Sinds twee jaar wonen we op een heerlijk plekje in Epe. In mijn vrije tijd ga ik graag op reis, maak ik veel foto’s, sta ik af en toe op de golfbaan en doe ik aan yoga. 

Ik kijk uit naar een plezierige samenwerking!

Hartelijke groet,
Janneke Rozeman