Vraag van vandaag: wat zijn de financiële voordelen van LHV-lidmaatschap?

 
Vraag van vandaag: wat zijn de financiële voordelen van LHV-lidmaatschap?
Gratis diensten en abonnementen, aantrekkelijke kortingen op bijvoorbeeld nascholing, verzekeringen en bouwadvies – haalt u alles uit uw lidmaatschap? Hieronder de financiële voordelen op een rij.
 •  Gratis juridisch advies
  Zit u met juridische vragen? Als LHV-lid krijgt u gratis advies van de afdeling Juridische Zaken. Bijvoorbeeld over arbeidsrecht, rechtsvormen en verzekeringen. Ook kunt u kosteloos overeenkomsten laten beoordelen of modelovereenkomsten bij ons aanvragen.
 • Korting op nascholing
  Als LHV-lid krijgt u korting op geaccrediteerde nascholing van de LHV Academie. U hebt de keuze uit een breed aanbod cursussen op het gebied van kwaliteit, praktijkvoering, vaardigheden, financiën en nog veel meer. Voor starters én ervaren huisartsen.
 • Korting op verzekeringen 
  Wilt u geld besparen op uw verzekeringen? De LHV sluit voor haar leden en hun personeel collectieve verzekeringen en mantelcontracten af. Van ziektekostenverzekeringen tot een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Het financiële voordeel als LHV-lid kan flink oplopen.
 • Gratis abonnement op De Dokter
  Op de hoogte blijven? Het LHV-verenigingsblad De Dokter geeft een actueel beeld van de thema’s die u als huisarts raken. Bent u lid, dan ontvangt u het blad elke maand thuis.
 • Gratis abonnement op Medisch Contact
  De LHV is federatiepartner van de KNMG, de overkoepelende organisatie voor artsen. Leden van de LHV zijn automatisch aangesloten bij de KNMG. Daarom ontvangt u als lid ook het KNMG-weekblad Medisch Contact.
 • Onbeperkt toegang LHV.nl en HAweb
  LHV-leden krijgen onbeperkt toegang tot het besloten deel van www.lhv.nl. Hier vindt u producten en diensten die u helpen in uw dagelijks werk. Op het online platform HAweb wisselt u kennis en ervaringen uit met andere huisartsen.
 • Korting op advies van de bouwadviesgroep-LHV
  Hebt u plannen voor nieuwbouw of verbouw van uw praktijkruimte of gezondheidscentrum? Bij de bouwadviesgroep-LHV kunt u terecht voor deskundig en onafhankelijk advies op maat. LHV-leden krijgen korting op alle adviezen en publicaties. Een kort advies is zelfs gratis.
 • Korting op uw praktijkwebsite
  Met Praktijkinfo ontwerpt u eenvoudig een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website voor uw praktijk. Een praktijkwebsite die u zelf kunt onderhouden, zonder technische kennis. Al 2000 huisartsenpraktijken gingen u voor. Als LHV-lid ontvangt u 30% korting op de abonnementsprijs.
 • Invloed uitoefenen op beleid
  De LHV is een vereniging en dat betekent dat u als lid via uw huisartsenkring invloed kunt uitoefenen op het LHV-beleid. Namens elke huisartsenkring zitten twee afgevaardigden in de Ledenraad, het hoogste orgaan van de LHV. U blijft op de hoogte via de nieuwsbrieven van de LHV en uw kring.
 • Korting op een tijdschriftenpakket
  Nooit meer oude tijdschriften in uw wachtkamer. Via De Leestafel krijgt u iedere maand een up-to-date tijdschriftenpakket in huis. Als LHV-lid krijgt u een aantrekkelijke korting.

  Naast deze individuele voordelen zijn er uiteraard de collectieve. Meer over die voordelen leest u hier.


  (Auteur: Anne Driessen)