Wagro Zwolle/Flevo/Vechtdal is op zoek naar jou

 
Wagro Zwolle/Flevo/Vechtdal is op zoek naar jou
Als wagro Zwolle/Flevo/Vechtdal zetten wij ons in voor de belangen van de waarnemers in de regio. Op dit moment zijn we op zoek naar nieuwe leden voor het bestuur.

Wat doet de wagro?
Als bestuur hebben we zitting in diverse commissies (bijvoorbeeld de kwaliteitscommissie ANW), we sluiten aan bij de regioraden, we organiseren vijf keer per jaar een nascholingsavond voor waarnemers, we bemiddelen bij het vormen van intervisiegroepen en doen daarnaast nog heel veel meer. De lijnen met het LHV-kringbestuur zijn kort.

Een van onze speerpunten is het creëren van cohesie onder de waarnemers. Omdat waarnemers regelmatig van werkplek (en soms ook regio) wisselen, is het lastig om ergens echt bij te horen en over ontwikkelingen mee te kunnen denken en beslissen. Door vijf keer per jaar samen te komen bij een nascholing, houden we onderling contact, kunnen we discussiëren over actuele onderwerpen en kunnen waarnemers ons als bestuur gemakkelijk aanspreken als ze ergens tegenaan lopen.

Kom jij ons team versterken?
Op dit moment bestaat het bestuur uit acht personen, waarvan er binnenkort helaas vier stoppen. We zoeken dus nieuwe leden! Om een zo groot mogelijk gebied te vertegenwoordigen, zijn we met name op zoek naar waarnemers die werken in de regio’s Flevo en Vechtdal.

Wil jij ons team komen versterken? Laat het ons weten via wagroZFV@lhv.nl. Wij nemen dan snel contact met je op.

- Jan Willem Wennemars, bestuurslid -