Wie is er ‘declaratie’ wijzer? U of uw assistente? Ga samen de strijd aan op donderdag 18 april!

 
 

Datum: Donderdag 18 april 2013
Locatie: Zwolle, Urbana
Tijd: 17.30 uur – 21.00 uur

Hoe goed is uw kennis over juist declareren?

"Wist u dat veel huisartsen ongeveer 20% van hun declaraties laten liggen? En wist u ook dat ongeveer zo’n 10% onjuist wordt gedeclareerd?" In de praktijk blijkt dat juist declareren nog niet zo eenvoudig is. Daarom organiseert de Huisartsenkring Zwolle/Flevoland/Vechtdal een praktische workshop voor u en uw doktersassistentes aan de hand van de kakelverse LHV declaratiewijzer. Juist uw assistentes zijn ook van harte welkom, omdat zij ook veel verrichtingen declareren. Tevens wordt er deze avond over stagesamenwerking ten aanzien van doktersassistentes gesproken, waarbij wij hun medewerking ook hard nodig hebben! Dus kom samen!

Vanaf 17.30 uur wordt iedereen verwelkomd met een broodje. Om 18.00 uur begint de kennisstrijd tussen de huisartsen en de doktersassistenten. De gevalideerde praktijkvragen worden door middel van stemkastjes beantwoord. Wie wordt de winnaar? Wij dagen u uit! Met veel tijd voor vragen en natuurlijk ook veel tips & tricks en gezelligheid, waar u in de praktijk nog veel plezier van hebt.

Vanaf 20.00 uur begint voor de huisarts de Algemene LHV Kring Ledenvergadering tot 21.00 uur. Voor de doktersassistentes hebben we in dat uur nog een leuke verrassing. Daarna sluiten we af met een gezamenlijke borrel.

Graag ontvangen wij voor maandag 8 april uw aanmelding, zodat wij weten op hoeveel personen wij kunnen rekenen.

Mail uw naam naar: huisartsenkringzwolleflevoland@lhv.nl