Bijeenkomsten/nascholingen

 
 
De Wagro Zwolle/Flevo/Vechtdal organiseert meerdere malen per jaar bijeenkomsten/nascholingen. Onderwerpen voor deze bijeenkomsten/nascholingen komen grotendeels voort uit een inventarisatie welke heeft plaatsgevonden onder de waarnemers/hidha's in de regio.
Nascholing 2 oktober 2019

Op ons spreekuur zien we regelmatig patiënten met problemen op KNO- gebied. Van OMA bij kinderen (met een incidentie van ruim 102 per 1000 patiënten per jaar) tot aan sinusitis bij volwassenen (met een incidentie van 30 per 1000 patiënten per jaar).

Uit onderzoek van het Nivel blijkt dat verwijzingen naar de KNO-arts na verwijzing naar de dermatoloog en de orthopeed het meeste voorkomen. Alle reden om hier onze kennis over op te frissen, samen met KNO-arts Hilke van Det - Bartels. Ook is er aandacht voor praktische vaardigheden in deze nascholing, nl het tamponneren van een otitis externa en het behandelen van epistaxis.

En voor we het belangrijkste vergeten: deze keer zal er de jaarlijkse daghap plaatsvinden vooraf. Tijd om onder genot van wat eten en drinken bij te kletsen met collega waarnemers.

Programma
17:45 – 18:00  Inloop
18:00 – 19:15 Wagrozaken en daghap (lopend buffet)
19:30 – 21:45 Nascholing inclusief pauze

Meer informatie en aanmelden